HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.09. 12:24 gondolkodjokosan

Körút 13. - Veszprém de csodás....

Veszprémben a belvárosban ahol egy nagyon szép vásár volt érkezésünkkor, rengeteg emberrel akik hirtelen felfigyeltek az autóra és nem is akartak átengedni úgy nézték a zászlókat. A hölgy aki a kislányával fogadott minket segített leparkolni és beinvitált minket a Veszprémi Magyarok Szövetsége székhelyére, ahol egy gyógyító házat alakítottak ki ahol rengeteg gyógyító egy nagyon szépen kialakított környezetben fogadják nap mint nap a gyógyulni vágyókat , a hölgy elmondta, hogy Ők is mint Egerben minden hónapban megrendezik a Magyarok Vásárát ahol mára elég nagy létszámban fordulnak elő látogatók, és rengeteg vásáros fogadja őket. Itt szeretnénk a Veszprémi Magyarok Szövetségének megköszönni az ajándékokat , egy szép Magyar zászlót és egy Veszprém városát ábrázoló bögrét is kaptunk a zászló mellé. Köszönjük!     (Meg is beszéltük Mocsyval , hogy Ő a nagy kávés így a bögre az övé a Zászlóra pedig Én vigyázok és ha eljön hozzám majd meglengetheti:) :D

A beszélgetés és egy kis frissítőt követően felszereltük az új Veszprém megyei zászlót és egy kis hazai sütiosztás után tovább indultunk Szombathelyre ahol tettünk egy tiszteletkört és továbbindultunk ahol már nagyon vártak, Győrbe.

R.L.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr712209306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása