HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.06. 09:40 gondolkodjokosan

Körút 6 - Éjszaka Miskolcon egy Kedves családnál, a HURAI családnál

Eddig összesen : 432 Km-t tettünk meg!

Éjszakára Miskolcon a HURAI CSALÁD fogadott be minket NAGY szerettel amit ez úton is HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜNK NEKIK! Megvallom Én még maradtam volna:) Este egy kellemeset beszélgettük , hogy miért is tesszük ezt, a magyarságról, a problémákról, az összefogásról, az oktatásról, az emberek egymáshoz állásáról, és mi is egy értékes információval gazdagondtunk a GAZDAUDVARRAL amit itt Hurai Ágnes kezdeményezett, amiben az összefogás eredménye látszik, így kell ezt csinálni, egy kis csoport amiből mára már szinte országos lánc alakult ki, aki egyszerűen csak megosztotta receptjeit a tapasztalatát másokkal és ez máris egy egységet alkotott ami folyamatosan növekszik, ajánljuk mindenkinek nézzétek meg és vegyétek fel velük a kapcsolatot, egy nagyon kedves, gondoskodó, és segítőkész háziasszony találkozhattok. 

Több info itthttps://sites.google.com/site/piacborsodmsz/

Telefonszáma: 0670/6234172 ; 0630/2032977

És személy szerint megemlíteném azt a számomra különleges szörpöt amit Ágnes kóstoltatott meg velünk, nagyon finom, kellemes, és nagyon itatja magát, és kaptunk is egy kicsit belőle. Ha Ti is kiváncsiak vagytok rá, hívjátok nyugodtan!

Ami meglepett minket a körút egyik ki nem mondott jelentésére figyelt fel Ágnes, ezúton osztjuk meg így veletek is ezt a jelentést, ha valaki is megfigyeli az útvonalunkat és még az irányt is az rájöhet mit is mondhatott nekünk Ágnes, a körút iránya és helyszinei nagyon hasonlítanak a Királyok körútjára mikor körbejárták az országot, ami az összefogást hivatott jelképezni ezzel.

 

Reggel 6 órakkor keltünk és már mire felkeltünk ez a kedves háziasszony rántottával és meleg kávéval fogadott minket, és még este a beszélgetés után volt ereje a zászlót is megvarrni , hogy indulásra minden készen álljon. Ezért is Nagyon hálásak vagyunk neki!!

Reggeli után feltettük a zászlót, és összecsomagoltunk , hogy újra útnak induljunk a következő helyszínre Nyíregyházára, jelentkezük ha a technika is engedi. Sziasztok.

Köszönünk a HURAI CSALÁDNAK a vendéglátást!

Itt jelzem mindenkinek hogy képek is készülnek folyamatosan de azt csak később tudjuk majd feltölteni igyekszünk!

R.L.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr32202922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fuben-faban · http://www.bionomland.eu/Index.html 2010.08.06. 13:35:44

Kedves László!
Köszönöm a szép szavakat, zavarba hozol.
Akit Ígértem: Nagy Gyula ő. Az alternativ történelem tankönyv egyik trója: nda.sztaki.hu/kereso/index.php?a=get&id=659795&pattern=
Itt a kapcsolatot is fel lehet vele venni: naput.hu/index.php?option=com_gcalendar&view=event&eventID=b3FsbzYycWlibmZramN1cnAyOTJ1bWRxZ3MgMmtoZmxzdjRxNDIybTVyMTlmN2dhN3U4NmdAZw&start=1266834600&end=1266838200&gcid=1&Itemid=121

szeretettel: Ági
süti beállítások módosítása