HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.05. 15:44 gondolkodjokosan

Körút 3 - Budapest után!

 Sziasztok!

Elhagytuk Budapestet és következő helyszinünkre Salgótarjánba tartunk Dunakeszin keresztül, érdekes látni az embereket mikor a Kurul dobosok hagját meghalják és az arcukat ahogy meglátják az autót, jó érzés hogy egy másodprcre is akár Magyarnak érzik magukat és tetszik neki az autó és a Zászlók amelyek Őket az Ő lakhelyüket jelképezik.

A GPS (igen kellene tudni de jó a segítség azért:)) néha megtéveszt bennünket mint szerintem mindenki akit egyszer is GPS irányított :) "Budapest de csodás" kedvesek az emberek mindenki ránkcsodálkozott és rendőrök is segítőkészek voltak. Igaz Budapesten egy vidéki embernek a közlekedés kissé fura lehet de megszokható.

Budapesttől egy jóval nagyobb lobogót kaptunk mint vártuk volna, most is az autó tetején 75 Km/h órás sebességnél úgy csapkod és hívja fel a figyelmet magára mint valami erős ostor, nem nem lehet észrevenni. A rögzítése kicsit ugyan fejtörést okozott de probléma mentesen sikerült ezt is megoldanunk és utána maradt időnk , Budapest polgáraival is szóba elegyedni és elmondani mit is csinálunk, volt aki a barátjának ajánlgatta utána hogy Egerben és Bösztörpusztán mi lesz van aki elmondta, hogy mennyire szereti és szépnek tartja Eger városát. Köszönjük nekik! És Köszönjük a Budapesti Magyarok Szövetsége támogatóinak munkáját is. Így most irány Salgótarján . Utána beszámolunk erről is. Hasítunk tovább és durván egy órán belül ott is leszünk. Sziasztok

R.L.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr852201404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása