HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.10. 12:35 gondolkodjokosan

Körút 18. - Kecskemét

Reggel felkeltünk otthon Bösztörpusztán az MSZ Heves társaságában, este nagyon jól éreztük magunkat, az elengedhetetlen "isten hozott" pálinka természetesen nem maradhatott parlagon , egy kis bor mellett az elöljáró Szűcs Lajos elmondta mennyire örül neki hogy ezt végigcsináltuk és elmondta , hogy mik a feladataink nekünk az MSZ -Hevesnek itt Bösztörpusztán.

Egy gyönyörű csillagos égbolt alatt feküdtünk le és kellemes érzésekkel telve keltünk fel és együttes erővel készítettünk egy kis reggelit, utána egy gyors eligazítás, hogy milyen munkákat kell elvégezni , mi pedig a zászlókat hoztuk el Kecskemétre, Bösztörpuszta Megyeszékhelyére és lerótuk tiszteletkörünket, itt is nagyon kellemes érzésekkel tartunk vissza otthonunkba Bösztörpusztára, várhatóan ma még megyünk egy két falvat meglátogatunk és elvisszük a zászlókat, hogy jelezzük az összefogás jelentőségét.

R.L.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr922212113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása