HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.05. 09:26 gondolkodjokosan

Országos körút a Magyarok Országos gyűlésére

8:00 Jó reggelt mindenkinek!

Reggel kissé álmosan de feltöltődve a nemes cél érdekében elindultunk és a Magyarok Szövetsége elbúcsúztatott minket a kiinduló pontunktól, Egerből az érsekkertből a szökőkúttól, nevettünk és elmondtuk mennyire fontos is az amit teszünk és egy gyors egyeztetést követően, indulnunk is kellett az első helyszínre Budapestre a Blaha Lujza térre, tervünk szerint 10:30-re ott leszünk és még négy téren keresztül indulunk újra útnak a követkő helyszínre.

Reméljük tudja mindenki mennyire fontos is ez a körút, fő céljaink:

- Magyarság támogatása

- Magyarok Szövetsége Országos Gyűlésének minden magyar állampolgárhoz eljuttatni ezt a nemes információt. 

- Hűek vagyunk otthonunkhoz így céljaink közé tartozik Egerben milyen kultúrális és idegenforgalmi események szinesítik Heves Megye székhelyének történelmi városát.

- Persze a már sokak álltal ismert és szeretett Gondolkodj Okosan játékot is minnél több emberhez szeretnénk eljuttattni.

- És partnerünk álltal a magyarság számára kifejlesztett Magyar Adatbázis megsimertetése, hogy ezzel egy közösséget tudjuk kialakítani.

Szeretnénk olvasóinktól kérni, ha meglátjátok az országban az autót akár mobil telefonnal készítsetek egy képet és küldjétek el az info@tud-hatom.hu email címre, és szavazzatok kinek melyik tetszik:) Köszönjük! 

 R.L.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr592200234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása