HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.09. 11:57 gondolkodjokosan

Körút 12. - Kaposvár

Sziasztok!

Kicsit megkésve de a technika ma mellénk állt:) 

Pécs után Komlón át Kaposvár felé sok szimpatikus autóssal és motorossal is találkoztunk igaz az 40-50 Km/h maximális sebesség néhol szerintünk már borzolta az idegeket, de csak pozitívat tudunk az országutakról mondani, szerintünk mikor előznek és meglátják az autót akkor már elszáll minden haragjuk, és még a nem Magyar autók is üdvözölnek minket, szerintem ez azért nem semmi. Ugye hogy nem? Mindez persze a Megye zászlóknak köszönhetünk.

Kaposvárra sajnos a sebesség korlát miatt elég későn értünk reméltük időben ott leszünk de nem igazán sikerült ezzel a tempóval, igy 21 óra után értünk a Magyarok szövetségéhez és egyben Szállásadónkhoz akik "Isten Hozott" pálinkával fogadtak és az összefogást jelképező zászlóval ami velünk tart a ""Királyok" útján" az összefogást jelképezve.

A köszöntőt követően a háziasszony Anna és a tagok által együttesen készített nagyon finom vacsorával készültek és egy kellmes beszélgetés mellet töltöttük el az estét. Itt szeretnénk megkösszönni a fáradságukat és a nagyon finom vacsorát és , hogy Anna befogadott éjszakára minket, nagyon kellmes volt a fogadtatás és külön szállást is kaptunk, hogy zavartalanul pihenhessünk és Ne halljam Mocsy horkolását:), és Anna reggel már friss, finom kávéval köszöntött minket és egy kis beszélgetés után indulnunk kellett újabb helyszínünkre Zalaegerszegre ahol érkezés után leróttuk tiszteletkörünket és utánna sajnos kiderült , hogy a zászló itt is megelőzött minket és Bösztörpusztán várja az autót, így tovább indultunk egy csodás városba egy nagyon kedves hölgyhöz aki már nagyon várt ránk , Veszprém szépséges városába.

Román László

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr342209236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása