HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.08. 12:50 gondolkodjokosan

Körút 10. - Békéscsaba

 Békéscsabára már este értünk de még mindíg erőssen feltöltődve az magyar emberek láttán mikor meglátják az autót és a fogadtatás, hihetetlenül jó érzés.

Egy tiszteletkört követően, elindultunk a fogadó bizottság felé ahol már a szállásadóink a LESZKÓ CSALÁD is nagyon vártak, nem tagadjuk majd 2 órát késtük de a zászlókra vigyáznunk kell, így a Békéscsabai Magyarok Szövetségének tagjai ezt megértették, érkezésenkor egy nagyon kellemes társaság fogadott minket egy tökéletes méretű de nagyon szép Békés Megyei Zászlóval. Ezután nagyon finom ételekkel és italokkal kínáltak, ami ismért nagyon megfogodt itt is azt mondták "Isten hozott benneteket itthon" , mert a mondás is így szól " Mindenhol jó de legjobb otthon" És igen ITT IS CSAK EZT ÉREZTÜK!Nagyon kellemesen éreztük magunkat egy kellmeset beszélgettünk, itt is rengeteg téma felmerül , hogyan is lehetne hasznára még inkább a Magyarok Szövetsége a magyar állampolgárok számára, milyen problémákat kellene megoldanunk és ezt hogyan tudjuk egységben megtenni. A szállásadóink is nagyon kedvesek és aranyosak voltak és még ídőt szakított házigazdánk Tamás , hogy bemutassa nekünk Békéscsabát egy kicsit. Ezúton is KÖSZÖNJÜK NEKIK A VENDÉGLÁTÁST ÉS AZ EGÉSZ TÁRSASÁGNAK A KELLMES FOGADTATÁST.

Másnap reggel kávéval kedveskedtek nekünk és egy finom Csabai reggeli után útnak indultunk következő helyszinünkre Szegedre ahol leróttuk tiszteletkörünket és mennünk is kellett tovább Szekszárdra ahol szintén lerótuk tiszteletkörünket és már 3 órás késésben voltunk így indultunk is tovább Pécsre ahol már nagyon vártak.

R.L.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr762207214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása