HTML

Gondolkodj Okosan

Friss topikok

Linkblog

2010.08.10. 12:12 gondolkodjokosan

Körút 17. - Végállomás - Kunszentmiklós - Bösztörpuszta

 Az úton már észrevettük , hogy nagyon közel járunk az autósok sorba villantottak , dudáltak nekünk, így Üdvözöltek minket. Mikor beértünk Kunszentmiklósra, egy kisboltnál megálltunk egy kis frissítőt vásárolni és a bolt előtt állt egy vásárló és üdvözölt minket és vásárlás helyett tőle kaptunk egy kis behűtött frissítőt, ami nagyon jól esett köszönjük neki!

Egy kis beszélgetést követően elindultunk és sorozatos villogás , dudálás és integetés közben jutottunk el Kunszentmiklós - Bösztörpusztára, ott a bejáratnál már várt egy nagy fogadó társaság élén Vukics Ferenc -el aki egy nagy öleléssel és egy baráti kézfogással fejezte ki háláját, hogy a zászlókkal körbejártuk az országot. Egy közös fénykép után megkért minket, hogy vigyük körbe a zászlókat a több hektáros területen ahol egy egész falu épül most is folyamatosan hogy péntekre megnyitásra minden készen álljon a látogatok részére , megmutatva a már lázasan dolgozó MSZ tagok számára. Mi is mint már annyiszor Vukics ferenc is kifejezte az MSZ tagoknak mennyire hálás a munkáért amit közösen teszünk ezért a nemes célért a Magyar emberekért. Mi is szeretnénk most itt, Tisztelettel megköszönni minden MSZ tagnak az áldozatos munkáját!!Hisszük , hogy az országos körutunkkal hozzájárulhattunk , hogy Bösztörpusztán megrendezésre kerülő Magyarok Országos Gyűlése minnél több emberhez eljuthasson. Köszönjük!!

R.L.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolkodjokosan.blog.hu/api/trackback/id/tr672212071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása